Ailenizde bir karar alınırken nasıl katkı sağlıyorsunuz

Ailenizde bir karar alınırken nasıl katkı sağlıyorsunuz
Ailenizde bir karar alınırken nasıl katkı sağlıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnsan hayatı bebeklik, çocukluk, gençlik, yetişkinlik ve yaşlılık dönemlerinden oluşur. Hak,özgürlük, sorumluluk ve görevlerimiz yaşadığımız bu dönemlere göre farklılık gösterir. Yetişkin bir insan kendi kararlarını alabilir ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilir. Ancak çocuklar bazı konularda yetişkinlerin desteğine ve yardımına ihtiyaç duyarlar.

Ailede en önemli olaylardan biri de karar almaktadır. Karar almak ailede herkes fikrini söyleyebildiğinde bir değer kazanabilir. Bu nedenle aile bireylerinin alınan kararlarda söz sahibi olması gerekir.

Ailede karar alınırken bireyler, kendi fikirlerini söylerler, yapılması gerekeni ortaya koyarlar, maddi ve manevi destek oluştururlar, sorumluluklarını yerine getirirler, söylenen fikirlerin olumlu ve olumsuz yanlarını söylerim.

1120
300
300
150
150
150
1120
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.