Ailenize, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize, komşularınıza, hayvanlara ve doğaya olan sevginiz

Ailenize, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize, komşularınıza, hayvanlara ve doğaya olan sevginiz
Ailenize, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize, komşularınıza, hayvanlara ve doğaya olan sevginizi nasıl gösterirsiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Aileme; Sevgi ve saygı içinde davranırım.
Arkadaşlarıma; Zor zamanlarında onlara destek olurum.
Komşularıma; İhtiyaç halinde yardım ederim.

Akrabalarıma; Arasıra ziyaretlerine giderim
Öğretmenlerime; Saygılı davranırım
Doğaya; Çevreye zarar vermem.
Hayvanlara; Korumaya çalışırım

Ailenize, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize, komşularınıza, hayvanlara ve doğaya olan sevginizi nasıl gösterirsiniz?

Aileme olan sevgimi, okulumda başarılı olarak, ailemin sözünden dışarı çıkmayarak, aileme manevi yönden destek olarak ve aileme hürmet ederek sevgimi gösteririm.
Akrabalarıma olan sevgimi, onlara telefon ederek, ziyaretlerde bulunarak, bayramlarda evlerine giderek, kötü zamanlarında yanlarında olarak ve hallerini sorarak sevgimi gösteririm.

Öğretmenimize olan sevgimi, derslerime daha çok çalışarak, sınavlarda olan başarımı artırarak, ona öğretmenler gününde küçük bir hediye alarak gösteririm.
Komşularıma olan sevgimi, onları ziyaret ederek, karşılaştığımda selam vererek, onlara karşı güler yüzlü olarak, onlara yardımcı olarak sevgimi gösteririm.
Hayvanlara karşı sevgimi, onlara karşı duyarlı olarak, evimizde yemediklerimizi çöpe gideceğine onlara vererek, yaz aylarında evimin penceresine su koyarak gösteririm.
Doğaya olan sevgimi, yere çöp atmayarak, çevreyi kirletenleri uygun bir dille uyararak, gönüllük çevre faaliyetlerine katılarak gösteririm.

218
43
51
35
37
33
21
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.