Ailenizin bütün geliri size verilseydi ve aileyi sizin geçindirmeniz istenseydi, ailenizi nasıl geçindirirdiniz

Ailenizin bütün geliri size verilseydi ve aileyi sizin geçindirmeniz istenseydi, ailenizi nasıl geçindirirdiniz
Ailenizin bütün geliri size verilseydi ve aileyi sizin geçindirmeniz istenseydi, ailenizi nasıl geçindirirdiniz, bu konudaki düşüncelerinizi 50 sözcüğü geçmeyecek bir metin hâlinde hazırlayınız.

Aile geçindirmek, geçim kaynaklarının varlığı ve aile reisinin öncelikli olarak çalışma yeterliliğine sahip olmasıyla sağlanmaktadır. Bir aileyi geçindirmek için birçok kriter bulunmaktadır. Mutfak, faturalar, kişisel ihtiyaçlar ve sorunların çözülmesi ekonomik olarak bir külfet oluşturmaktadır.

Ailemizin bütün geliri bize verilseydi ve aileyi bizim geçindirmemiz istenseydi ailemizi tasarruf ederek geçindirmek zorunda kalırdık. Mutfak ve temizlik alışverişini haftada bir yapardık, faturaları zamanında öder ve az fatura gelsin diye elektrik, su, doğalgaz tasarrufu yapar, çok az kullanımlar yapardık. Böylece ekonomik anlamda farklı masraflar olmadan ailemizi geçindirirdik.

9
9
10
9
9
9
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.