Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kayıt işlemleri

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kayıt işlemleri
2018-2019 eğitim yılı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kayıt işlemleri, kayıt tarihi ve kayıt için istenen belgeler neler?

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT TARİHLERİ VE YERİ

Üniversiteye yerleşen aday öğrencilerin kayıt işlemleri iki şekilde yapılabilir;

1. Elektronik Kayıt (e-Kayıt): Üniversitemize yerleşen tüm adaylar için aşağıda belirtilen tarihler arasında e-Devlet kapısı olan www.turkiye.gov.tr adresinden yapılan e-Kayıt işlemidir.

2. Bireysel (Yüz Yüze) Kayıt: Aşağıda belirtilen tarihler arasında, e-Kayıt yapamayan ve e-Kayıt sistemine dâhil olmayan programlara yerleştirilen aday öğrencilerin, yerleştirildikleri Fakülte ve/veya Meslek Yüksekokullarındaki Öğrenci İşleri Bürolarında yaptırdığı yüz yüze kayıt işlemidir.

Önemli Not: Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan programlar ile İlk ve Acil Yardım Programı, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programına yerleşen adaylar e-Kayıt yapamazlar. Bu programlara yerleşen adaylar “Bireysel (Yüz Yüze)” kayıt işlemlerini takip edeceklerdir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kayıt kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.