Ali Ericek İlim İrfan ve Yardımlaşma Vakfı burs başvurusu

Ali Ericek İlim İrfan ve Yardımlaşma Vakfı burs başvurusu
Ali Ericek İlim İrfan ve Yardımlaşma Vakfı, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile 2017-2018 akademik yılında burs başvuruları hakkında bilgiler belli oldu.

2017-2018 Ali Ericek İlim İrfan ve Yardımlaşma Vakfı Burs Başvuruları Başlıyor!

2017/2018 Sezonu Burs Başvuruları 20 Ağustos 2017 tarihinde saat: 00:01’de başlayıp 20 Eylül 2017 tarihinde saat: 23:59’da otomatik olarak bitecektir.
 
İlk kez burs başvurusunda bulunacak olan bursiyer adayları,
Sizlere referanslar aracılığı ile verilen veya vakıf genel merkezimize bizzat gelerek edineceğiniz sınırlı sayıdaki kartvizitler üzerindeki başvuru kodlarıyla aşağıdaki adresten başvurularınızı yapabilirsiniz.
 
https://www.vakif.info/
 
Başvuru iki aşamadan oluşmaktadır. İlk aşamada kullanıcı kaydı, ikinci aşamada ise burs başvurusu otomasyon üzerinden yapılacaktır. Sadece kullanıcı kaydını oluşturup burs başvurusu yapmayan adayın başvurusu kabul edilmeyecektir.
 
2016-2017 burs sezonunda başvuru yapan bursiyer adayları,
Sisteme daha önce kayıt oldukları T.C Kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Adli Sicil Belgesi, Aile Gelir Belgesi, Öğrencilik Belgesi ve öğrenim durumuna görede Transkript veya ÖSYM Belgesini sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Ayrıca daha önceki başvurunuzda Nüfus Cüzdanı Fotokopisi belgesi mevcut değilse bu evrakıda sisteme yüklemeleri gerekmektedir.
 
Her türlü soru ve sorunlarınız için;
destek@aliericekvakfi.org.tr adresine mail atabilirsiniz.
Telefon ile destek verilmemektedir.
 
Ali Ericek İlim İrfan ve Yardımlaşma Vakfı burs başvurularının detayarına buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.