Anadolu Üniversitesi 2011- 2012 Kayıtlarında Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

Anadolu Üniversitesi 2011- 2012 Kayıtlarında Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler
Anadolu Üniversitesi 2011-2012 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemize İlk Kez Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

1-  2011-2012 Öğretim Yılı Kesin Kayıt Duyurusu İçin Tıklayınız...

2-  Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler İçin Tıklayınız...

3-  Yabancı Dil Sınavı Duyurusu İçin Tıklayınız...

4-  Temel Bilgisayar Derslerinden Muafiyet Duyurusu İçin Tıklayınız...

5-  Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Kesin Kayıt Duyurusu İçin Tıklayınız...

1 - Öğrenciler katkı payını ödedikten sonra internet üzerinden T.C. Kimlik numarasını kullanmak suretiyle "Öğrenci Bilgi Formu"nu doldurabileceklerdir.
Yabancı dil ve diğer seçmeli derslerden seçiminizi yaptıktan sonra onaylayarak iki kopya çıktı alıp imzalayınız. Bu işlemi bulunduğunuz yerde yapamadığınız takdirde, kayıt anında sizler için kayıt bürosunda hazırlanan bilgisayar laboratuvarlarında işlem yapabilirsiniz.

Öğrenci şifreniz ve kullanıcı kodunuzu öğrenci işleri büronuza başvurarak alabileceksiniz (Şifrenizi asla kaybetmeyiniz ve başkalarına söylemeyiniz)

Bunun dışında, gerekli belgeleri almak üzere mutlaka öğrenci işleri bürosuna başvurulması gerekmektedir.

2 - Öğrenci numaranız T.C. vatandaşlık numaranızdır. (T.C. Vatandaşlık numaranızı kontrol ediniz, yanlış yazılmış ise öğrenci işlerine bilgi veriniz.)

3 - Kayıt Büronuza Öğrenci Bilgi Formunuzu ve kayıt için gerekli olan tüm belgelerinizi teslim ederek

kaydınızın yapıldığını gösteren öğrenci belgenizi alınız. (Öğrenci belgelerinden birini mutlaka yanınızda bulundurunuz. Öğrenci Kimlik kartlarınız hazırlanıncaya kadar Üniversiteye girişte görevlilere bu belgeyi göstermek zorundasınız.)

4 - Öğrenciler, aileleri üzerinden herhangi bir sosyal güvenlik hakkından (eski kurum adıyla Emekli

Sandığı, SSK veya BAĞKUR' dan sağlık güvencesi) yararlanıp yararlanmadıkları konusunda öğrenci bilgi formunda doğru bilgi vermek durumundadırlar.

5 - İkamet adres bilgilerinizde değişiklik olması halinde ivedilikle Öğrenci İşleri Büronuza başvurarak değişikliği bildiriniz. Bildirdiğiniz adres yasal tebligat adresiniz olarak kabul edilecektir. Aksi halde adresinize ulaşmayan posta gönderilerinden Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.