Ankaralı Namık hayatını kaybetti - Ankaralı Namık Kimdir?

Ankaralı Namık hayatını kaybetti - Ankaralı Namık Kimdir?
Ankaralı Namık öldü mü? Ankaralı Namık'ın intihar ettiği haberi herkesi şok etti. Geçtiğimiz ay trafik kazası geçiren Ankaralı Namık tedavi gördüğü Dışkapı hastanesinin 7. katından atlayarak intihar etti. Ankaralı Namık'ın neden intihar ettiği henüz bilin

‘Ankaralı Namık' ismiyle tanınan sanatçı Namık Orlu, oturduğu apartmanın 7"nci katından düşerek hayatını kaybetti. Olayın intihar mı, yoksa kaza olduğu araştırılıyor. Olay sonrasında Namık'ın cesedi Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ünlü sanatçı Eylül ayı içerisinde eşi Nebahat Uğurlu, Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanmıştı.

İnönü Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alan Namık Uğurlu'nun kasetleri bir dönem milyona yakın satışı yakalamıştı. Namık Uğurlu'nun bir süredir parasal sorunları olduğu iddia edildi.

 

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Ankaralı Namık, 6 yaşında eline aldığı sazı ile önceleri Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakaplarıyla tanınmaya başlayan, ancak asıl şöhreti Ankaralı Namık adıyla kazanan, gerçek adı Namık Uğurlu olan sanatçıdır. Ankaranın şimşir kaşıklarla müzikleri yapılan havalarına, esprili sözleri de ekleyerek,müziğin ülkenin her tarafına yayılmasında büyük katkısı olmuştur.

İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış. Azmin, kararlılığın, kendine güvenin temeli olan bu davranışı ile şu an albümleri milyonlar satıyor.

300 bin albüm satınca süper star, iki klip çekince mega star olunan müzik dünyasında, albümleri 700-800 bin satan Ankaralı Namık, televizyon ekranlarından uzak durmasını, müziğine olan bağlılığından alıyor olsa gerek. Yüzünü eskitmeyip, sadece albümleri ile anılmayı seçmesi, kalıcılığını koruyor. 80 ve 90′larda TRT ekranlarında yasaklı olmalarına karşın en çok satan isimlerin başarısının ardın da belki bu etken vardı.

Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.