Anne, otizmli çocuklara karşı gösterilen hangi davranışlardan rahatsız olmaktadır

Anne, otizmli çocuklara karşı gösterilen hangi davranışlardan rahatsız olmaktadır
Anne, otizmli çocuklara karşı gösterilen hangi davranışlardan rahatsız olmaktadır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Otizmli çocukların, çoğu zaman yaşıtlarından daha çabuk öğrendiğini, derslerde bu yüzden sıkıntılar yaşamalarının anlaşılmamasından ve insanların otizmlilere engelli gözüyle bakmalarından rahatsızlık duyduğunu görürüz. Aynı zamanda otizmli çocukların kendilerini geliştirmeleri için onlara fırsat verilmesi talebinde de bulunmaktadır.

Anne otizmli çocuklara karşı toplumun bakış açısı ve ön yargılı davranmasından rahatsız olmaktadır. Otizmli çocuklar yaşıtlarına göre daha erken öğrendiklerinden sınıflarında yaşanan problemlerden rahatsızdır. Onlara fırsatlar verilmesi gerektiğini düşünmektedir. Onların toplumdan saklanmamasını, insanlarla iç içe yetiştirilmeleri gerektiğini düşünüyor.

  • İnsanların ön yargılı olması
  • Çocuğunun otizmli olduğunu öğrenince insanların olumsuz tavır takınmaları
  • Otizmli çocuklara fırsat verilmemesi davranışlarından rahatsızlık duymaktadır.

3
113
113
113
113
113
114
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.