Anneler günü mesajları

Anneler günü mesajları
10 Mayıs anneler günü mesajı, resimli mesajları ve sözlerini sizler için derledik. Annenizin, anneler gününü resimli mesajlarla, sözlerle,

Anneler Günü resimli mesajları, Anneler Günü'ne özel resimli sözler ve hediyeler milyonlarca insan tarafından merak ediliyor ve aranıyor. En güzel Anneler Günü mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. Haberimizde sizler için Anneler Günü özel sözler ve mesajları derledik.

ANNELER GÜNÜ RESİMLİ MESAJLARI

Alacağınız hediyenin yanına ekleyeceğiz Anneler Günü sözü ya da mesajı ile bizleri zor şartlarda büyüten, uykusuz gecelerde yanımızdan ayrılmayan annelerimizin biraz olsun hakkını ödeyebilirsiniz. annelerin hakkı ödenmez derler ama gönüllerini almak çok da zor değildir. İşte resimli anneler günü mesajları.

Anneler Gününde annesinin yanında bulunamayanlar ise resimli anneler günü mesajları yollayabilir. En güzel anneler günü mesajı annemize olan sevgimizi ifade etmek olacaktır. Ayrıca, teknolojinin nimetlerinden de yararlanabiliriz. Böylece resimli anneler günü mesajları ile hoş bir seda bırakarak sevinç yaratabiliriz. Anneler gününde hediye almak bir gelenek haline dönüşse bile zorunlu değildir.

Bana sarıldığın her ana, sarılmaya cesaretlendirmeye ve gösterdiğin sevgiye teşekkür ederim. Anneler günün kutlu olsun!
En başından beri, beni besleyen, bana dua eden, benim için endişelenen, beni yönlendiren ve her arayışta beni destekleyen kişi sendin. Sadece ihtiyacım olan sevgiyle her gün orada olduğun için teşekkür ederim.
Anneler günün kutlu olsun! Büyüdüğümde nasıl olmak istediğimin parlayan bir örneği olduğun için teşekkür ederim!
En iyi zamanda bizimle birlikte güldüğün ve en kötü zaman boyunca bizimle kaldığın için teşekkür ederim. Sensiz ne yapardım, canım annem..

Anne kokusu huzurun adresi, bir gün değil her gün senin günün. Seni çok seviyorum annecim, anneler günün kutlu olsun!
Bana her zaman doğruluğu ve dürüstlüğü öğütleyen bir tanecik annem yolun yolumsa sevginin ışıltısı ışığımdır.
Hayatta tüm zorluklara karşı güçlü kalabilen ve bana da her zaman bunu öğütleyen en güzel önderim canım annem bugün senin günün kutlu olsun.
Cenneti yüzündeki gülümsemende saklayan annecim bugün senin günün kutlu olsun.
Hastalandığımda derman, mutluluklarıma ortak olan en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım, önderim annem… Anneler günün kutlu olsun.

-Gönül bahçemde açan en güzel çiçeksin. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.
-Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum annem. Anneler günün kutlu olsun.
-Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem... Anneler günün kutlu olsun.
-Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse annem derdim canım annem. Seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.
-Dünyanın en güzel annesi, Anneler Günün kutlu olsun. Hayatımda olduğun için sana minnettarım. Bebekliğimden beri bana gösterdiğin sevgi, sabır ve nezaket için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum anneciğim!

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
1
1
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum