AÖF 2013 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman Başlayacak

AÖF 2013 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman Başlayacak
AÖF 2013 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman Başlayacak

Açık öğretim fakültesi bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri belirlendi. Bahar dönemi kayıtlarını yenilemeden önce bu yazımızı mutlaka okuyun.

Aöf Kayıt Yenileme

Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Final sınavlarının bu hafta sonu yapılmasından sonra sıra 2013 Bahar Dönemi kayıt yenilemelerine gelecektir.Eğer bahar döneminde kayıt yenilemez iseniz, okulunuzu 1 sene uzatma tehlikesi söz konusu olabilir.

Kayıt Yenileme Tarihleri: 11 Mart – 22 Mart 2013

1. aşama – Ders Seçme

İlk aşama ders seçim aşamasıdır.Sistemin size verdiği derslerin dışında fazladan ders seçebilir, ya da ders silebilirsiniz.Ders seçimi yapmadan harç ödemeyiniz.Zira Ödeyeceğiniz harç miktarı seçtiğiniz ders kredileri toplamına göre değişmektedir.Sistemin size atadığı derslerin kredi toplamı 30 kredi olup, siz ekleyeceğiniz derslerle birlikte 45 kredi ders seçebilirsiniz.

2. Aşama – Harç Ücretlerinin yatırılması

Şayet eklediğiniz ders yok ise normal ücret olan 205 lirayı ödeyeceksiniz.Lakin 30 kredinin üzerinde ders eklediyseniz, sistem sizin ödeyeceğiniz harç ücretini belirtecektir.Sadece 30 kredi alınması durumunda ödemeniz gereken harç miktarları aşağıda listelenmiştir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.