Aöf 2013 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri ve 2.Taksit Harç Ücreti

Aöf 2013 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri ve 2.Taksit Harç Ücreti
Anadolu Üniversitesi Aöf Açıköğretim Fakültesi 2013 bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ve bankaya yatıracağınız

2.takist harç ücretlerini aşağıdan görebilirsiniz arkadaşlar. Kayıt yenileme tarihlerine geçmeden önce size 2012-2013 eğitim yılı kayıt yenileme ile ilgili bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyorum. 2012-2013 Eğitim yılı ile artık sınıf kavramı ortadan kalkmış ve dönem kavramı ortaya çıkmıştır. Yani artık eğitim yılı başında tüm sene için değil sadece güz dönemi için kayıt yenilemiş olduk. Eskiden yıllık sistemde Şubat ayı içinde 2.taksit harç ücretlerini yatırıyorduk, harç ücretini geç te yatırsak sorun olmuyordu. Şimdi ise Kredili Sistemde artık 2.taksit olayı ortadan kalktı. Artık Mart ayı içinde Bahar Dönemine kayıt yenileteceğiz ve harç ücretlerini yine bu ay içinde aşağıda verdiğim tarihler içinde yatırmak zorundayız. Eğer harç ücretini verilen tarihler içinde yatırmazsak kaydımız yenilenmez ve bahar döneminin derslerini alamayız ve sınavlara giremeyiz. Okulu otomatik 1 yıl uzatmış oluruz.

Aöf 2013 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri ve İşlemleri

2012-2013 bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri 11 Mart Pazartesi başlayıp 22 Mart Cuma günü son bulacaktır. Bu tarihler içinde harç ücretini yatırmazsanız kaydınız yenilenmez, bahar dönemi derslerini alamaz okulu 1 yıl uzatırsınız.

DİKKAT!! Kayıt Yenileme İşlemleri 2 Kademede Yapılacaktır.

1. Kademe Ders Ekle/Sil İşlemi; http://kayit.anadolu.edu.tr adresine girip, buradan KAYIT YENİLEME yazısına tıklayarak Ders Ekle/Sil İşlemini yapacağız. 2012-2013 eğitim yılında bütün bölümlerin kredili sisteme geçirilmesi ile dersler neredeyse tamamen değiştirildi. Bu sebepten ötürü üstten ders almak istemeseniz bile aöf ders ekle/sil sayfasına girerek okulun size atadığı dersleri kontrol eteniz önemlidir. Bu dönem almanız gereken fakat okulun size atamadığı dersler olabilir. Okulun atamadığı fakat bu döneme ait bir ders var ise onları eklemeyi unutmayın. Yoksa okulu bir yıl uzatma riskiyle karşılaşabilirsiniz. Siz kontrolünüzü yapın içiniz rahat olsun.

2.Kademe Haç Ücretinin Ödenmesi; Aöf 2013 Kayıt yenileme işlemi herzaman olduğu gibi yine Bankaya ( Vakıfbank’a ) harç ücretlerinin yatırlıması ile gerçekleşmiş oluyor. Ders Ekle/Sil yaptıktan sonra bankaya harç ücretini yatırdığınızda kaydınız otomatik olarak yenilenecektir. Açıköğretim 2013 Harç ücretini yatırdıktan sonra, dekontunuzla birlikte aöf bürolasuna giderek sizlere verilecek olan bahar Dönemi Ders Kitaplarımızı almayı unutmayın. 9-10 Şubattaki Finaller den sonra güz dönemi bütünleme sınavına kadar artık bu kitaplarla işimiz olmayacak. Bu yüzden Bahar Dönemi kitaplarını almayı sakın ihmal etmeyin.

Aöf 2013 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Harç Ücretleri; Açıköğretim 2013 kayıt yenileme işlemleri için ders ekle sil işleminden sonra bankaya ödeyeceğiniz harç ücreti size sistem tarafından belirtilmektedir. herhangi bir ders ekleme işlemi yapmadıysanız 205TL kayıt yenileme harcı ödeyeceksiniz demektir. Uzaktan eğitim ve öğretmenlik bölümlerinde bu miktar daha fazladır

FAKÜLTE / PROGRAM Harç Ücretleri
2. Dönem (Bahar Dönemi)
- Laborant ve Veteriner Sağlık  225 TL.
-Elektrik Enerjisi İkletim ve Dağıtım  365 TL.
- Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
– Sosyal Hizmetler
– Turizm ve Otel İşletmeciliği
– Turizm ve Seyahat Hizmetleri

 225 TL.

 225 TL.

 225 TL.

FAKÜLTE / PROGRAM Harç Ücretleri
2. Dönem ( Bahar Dönemi
 Okul Öncesi Öğretmenliği

205tl

 

- Adalet
– Bankacılık ve Sigortacılık
– Çağrı Merkezi Hizmetleri
– Dış Ticaret
– Emlak ve Emlak Yönetimi
– Ev İdaresi
– Fotoğrafçılık ve Kameramanlık
– Halkla İlişkiler ve Tanıtım
– İlahiyat
– İnsan Kaynakları Yönetimi
– İşletme Yönetimi
– Kültürel Miras ve Turizm
– Lojistik
– Marka İletişimi
– Medya ve İletişim
– Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası
– Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
– Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi
– Radyo ve Televizyon Programcılığı
– Sağlık Kurumları İşletmeciliği
– Spor Yönetimi
– Yerel Yönetimler
– Özel Güvenlik ve Koruma
– Sosyal Bilimler

- Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
– İşletme
– Konaklama İşletmeciliği
– İktisat
– Kamu Yönetimi
– Maliye
– Uluslararası İlişkiler
– Felsefe
– Sosyoloji
– Tarih
– Türk Dili ve Edebiyatı

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 205tl

 

Aöf Kayıt Dondurma İşlemi; Kaydınızı dondurmak istiyorsanız kayıt yenileme harç ücretini ödememeniz yeterlidir. Ekstra kayıt dondurmak için aöf bürosuna gitmenize dilekçe yazmanıza gerek yoktur.

DİKKAT Önemlidir!!!

Belirtilen tarihler içinde haç ücretinizi yatırmazsanız kaydınız yenilenmez ve bu dönem sınavlara giremez okulu 1 yıl uzatmış olursunuz. Bu dönem almadığınız dersleri ancak seneye bahar döneminde alabilirsiniz.

Aöf Harç Ücretlerini Yatırdıktan Sonra Ders Ekle/Sil Yapmak İçin kayıt yenileme tarihlerinin sonunu beklemek durumunda kalabilir veya hiç yapamayabilirsiniz.

Arkadaşlar kredili sistemde bir dönemde 1 ara sınav, 1 final ve 1 bütünleme ( bu yıl yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil) sınavı olmaktayız, bu sebepten dolayı sınavlar için ders çalışma sürelerimiz yıllık sistemden çok daha azdır. Bu yüzden kayıt yenilettikten sonra ders kitaplarımızı biran önce bürodan alarak, derslere çalışmaya başlamanızı tavsiye ediyorum.

Aöf kredili sistem 2013 bahar döneminde tüm açık öğretim öğrencilerine başarılar dilerim.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.