AÖF - Açık öğretim Bahar dönemi kayıtları başladı

AÖF - Açık öğretim Bahar dönemi kayıtları başladı
Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Uzaktan Eğitim Ön Lisans Programlarında Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerinin başladığı bildirildi.

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesinin uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan "Eczane Hizmetleri", "Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi", "Kimya Teknolojisi", "Tıbbi ve Aromatik Bitkiler", "Tıbbi Laboratuar Teknikleri" ve "İlahiyat" Ön Lisans Programlarına kayıtlı öğrencilerin 2010-2011 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 07-10 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada “07 Şubat 2011 tarihinde başlayan kayıt yenileme işlemleri 10 Şubat 2011 tarihinde sona erecektir. Bu tarihlerde kayıt yeniletmeyen öğrenciler 11 Şubat 2011 tarihinde mazeretli olarak kayıtlarını yeniletebilirler. 2010-2011 öğretim yılı bahar döneminde kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler, "Öğretim Gideri" ve "Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı" 2. taksit ödemelerini, güz döneminde kayıt yeniletmeyen öğrenciler ise 1. ve 2. taksit ödemelerinin her ikisini birlikte yukarıda belirtilen tarihler arasında T.C. kimlik numarası ile Vakıfbank Internet Şubesinden, Vakıfbank ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), 444 0724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından ve tüm Vakıfbank Şubelerinden "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Ödemeleri" hesabına yapabileceklerdir. Mazeretli kayıt günü olan 11 Şubat 2011 tarihinde internet, ATM ve Telefon Bankacılığından saat 23:30'a kadar, şubelerden ise mesai saati bitimine kadar ödeme yapılabilecektir. Geçmiş öğretim yılı ile 2010–2011 güz dönemine borcu olup sadece bu borçlarını ödeyen öğrencilerin 2010–2011 öğretim yılı bahar dönemine kaydı yenilenmez.” Denildi.

Bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri içerisinde ödeme yapıldıktan sonra http://kayit.anadolu.edu.tr adresine girilerek "Bilgi Formunun Güncellenmesi" ve "Ders Ekle-Sil" işlemleri yapılabilecekler.

Kayıt Yenileme, Program ve Öğrenci Kılavuzlarına "http://ue.anadolu.edu.tr" adresinden, ilinizde bulunan AÖF Bürosuna ise 444 10 26 nolu telefondan ulaşılabilecekleri 11 Şubat 2011 tarihinden sonra bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri yapılmayacak ve mazeret kabul edilmeyeceği bildirildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.