AÖF Açıköğretim Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? (7-8 Haziran 2014)

AÖF Açıköğretim Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? (7-8 Haziran 2014)
AÖF AOF 7-8 Haziran 2014 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Aöf bahar dönemi final sınavı sonuçları

AOF AÖF Açıköğretim 7-8 Haziran 2014 tarihinde yapılan sınav sonuçları açıklandı m?  Açıköğretim AÖF  sınav sonuçları nın ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. AOF Öğrencileri 7-8 Haziran tarihinde yapılan AÖF Açıköğretim bahar dönemi final sınav soru ve cevapların, ardından da sonuçların açıklanmasını bekleyecek. Sınav sonuçları sınavın gerçekleştiği tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün. AÖF 7-8 Haziran 2014 bahar dönemi final sınavı yapıldı. AÖF soru ve cevapları eöğrenme adresinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Binlerce AÖF sınavına giren adaylar merakla internet başında AÖF Açıköğretim sınav soru ve cevapları için arama yapmaya başladılar. 7-8 Haziran 2014 bahar dönemi final sınav soruları ve cevapları açıklanır açıklanmaz aktif link olarak sizlerle paylaşağız. Sınav sonuçları sınavın gerçekleştiği tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde http://www.anadolu.edu.tr/tr/acikogretim-sistemi adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor. içinde http://www.anadolu.edu.tr/tr/acikogretim-sistemi adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor. 

Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?
Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

AÖF SINAV SONUÇLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.