AÖF Başvuru Durumu Açıköğretim Kayıt Durumu Sorgulama

AÖF Başvuru Durumu Açıköğretim Kayıt Durumu Sorgulama
Açıköğretim Fakültesi Kayıt Durumu,AÖF Kaydımı Nasıl Görebilirim,Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kayıt İşlemleri,AÖF Kaydımın Yenilendiğini Nasıl Öğrenebilirim,AÖF İnternet Hesabı Giriş,AÖF Kayıt Sorgulama 2014-2015,AÖF Kayıt Yenileme

Bu Sayfamız, AÖF Kaydımı Nasıl Öğrenebilirim,Açıköğretim Fakültesi Kayıt Durumu Sorgulama İşlemi Nasıl ve Nereden Yapılıyor diye merak edenler için; Yapmamız gereken size yukarıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak açılan, AÖF Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Sayfasının en altına inmek ve orada yer alan;

BAŞVURU DURUMU KONTROL ETME

* Yaptığınız başvurunun durumunu görebilmek için yandaki kutuya T.C. kimlik numaranızı yazarak GÖRÜNTÜLE tuşuna basınız. Eğer başvuru yapmadıysanız veya geçerli bir başvurunuz yoksa herhangi bir bilgi görüntülenmeyecektir.

KAYIT YENİLEME KONTROL

* Kaydınızın yenilenip yenilenmediğini kontrol etmek için buraya tıklayınız)

ifadelerinin doğrultusunda sorgulamanızı yapmaktır.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Kayıt Durumu Sorgulamak için Tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum