AÖF bütünleme sınav sonuçları ÖĞREN

AÖF bütünleme sınav sonuçları ÖĞREN
Açıköğretim bütünleme sınav sonuçları bu sabah açıklandı. Ancak sonuçların açıklanmasından bir saat sonra açıköğretim bütünleme sınav sonuçları geri çekildi. Sosyal medyada ise Açıköğretim Fakültesi'ne tepki yağıyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI TIKLAYIN ÖĞRENİN

Açıköğretim bütünleme sınav sonuçları ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı nihayet bugün yanıt buldu. Açıköğretim bütünleme sınav sonuçları bu sabah açıklandı. T.C. kimlik numaranızla açıköğretim bütünleme sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Açıköğretim bütünleme sınav sonuçları açıklandı açıklanmasına ancak sosyal medya üzerinden Anadolu Üniversitesi’ne tepki yağıyor. Sınav sonucunu öğrenmek için girenler büyük bir şok yaşadı. Çünkü açıköğretim bütünleme sınav sonuçları sabah girildi ve daha sonra geri çekildi. Sistemdeki bir arızadan dolayı böyle bir hata yaşandığı tahmin edilirken açıköğretim bütünleme sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.

Açıköğretim bütünleme sınav sonuçlarının önce yayınlanıp daha sonra geri çekilmesi sosyal medya üzerinden “skandal” olarak yorumlandı. Öğrenciler açıköğretim bütünleme sınav sonuçlarıyla oynanmış olabileceğini iddia ediyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI TIKLAYIN ÖĞRENİN

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
5 Yorum