AÖF Bütünleme Sınav Soruları ve Cevapları 8-9 Eylül 2012

AÖF Bütünleme Sınav Soruları ve Cevapları 8-9 Eylül 2012
AÖF Bütünleme Sınav Soruları ve Cevapları 8-9 Eylül 2012

Açıköğretim Fakültesi 2011-2012 öğrenim döneminin son sınavları olan bütünlemeler 8-9 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri tüm yurtta merkezi olarak gerçekleştirilecek sınavlarla tamamlanacak. Öğrencilerin artık son çalışmalarını da tamamlayarak sınav saatine odaklandıkları bütünlemelerde herkese kolaylıklar diliyoruz. AÖF sistemine aşinalığımızdan dolayı bu sistemle ilgili kısa bilgileri sizlerle paylaşmak istedik.

AÖF Bütünleme Soruları ve Sonuçları

Bütünlemeler 08-09 Eylül 2012 tarihlerinde sabah ve öğleden sonra oturumlarında olmak üzere gerçekleştirilecek. Final sınavları sonrasında 50 ve üzeri not ortalamasına sahip olunan derslerden sorumlu olarak girilecek olan bütünleme sınavları da final sınavları yerine geçecek ve geçme notuna etkisi aynı şekilde yüzde 70 oranında olacak. Ara sınav notlarınızın yüzde 30′u ve Bütünleme notlarınız yüzde 70′ini toplayarak geçme notunuzu sizler de hesaplayabilirsiniz. Bir üst sınıfa geçmek için de bulunduğunuz sınıftan en fazla 2 dersten sorumlu olmanız gerekiyor.

Sınavın hemen ardından takip eden hafta içerisinde aöf e-öğrenme sitesinden sisteme giriş yaparak sınav sorularına ulaşabilirsiniz. Sonuçların ise sınavı takip eden 30 gün içerisinde ilan edileceğini düşünüyoruz. Konuyla ilgili merak ettiklerinizi yorumlarınızla bu başlığımız altında paylaşabilirsiniz. Sınava girecek tüm adaylara bizler bir kez daha başarılar diliyoruz.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.