AÖF güz dönem sonu sınavları ne zaman yapılacak

AÖF güz dönem sonu sınavları ne zaman yapılacak
AÖF dönem sonu sınavları ne zaman yapılacak, işte 2021-2022 açıköğretim güz dönemi final sınavı tarihleri hangi gün yapılacak, AÖF sınavlarının ne zaman yapılacağı, açıköğretimde üniversite öğrenimlerine devam eden öğrenciler tarafından takip ediliyor.

AÖF final sınavları ne zaman sorusunun yanıtını arayan öğrenciler üniversite tarafından yapılacak açıklamaya odaklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri vize sınavları sonuçları geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. Yüz yüze ya da online yapılacağı henüz açıklanmaya final sınavlarının tarihi de belli oldu. Takvime göre AÖF dönem sonu final sınavları 08-09 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek.

AÖF final sınavları ne zaman

AÖF akademik takviminde yer alan bilgilere göre, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları 08-09 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.

Sınavlara ilişkin detaylar belli oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Etiketler :
3
1
2
2
2
3
20
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.