AÖF Güz Dönemi AÖF Vize AÖF Daha Önce Çıkmış Sınav Sorular ve Cevaplar

AÖF Güz Dönemi AÖF Vize AÖF Daha Önce Çıkmış Sınav Sorular ve Cevaplar
Aöf 14-15 Aralık AÖF Vize Ara Sınav soruları ve cevapları, Aöf vize ara sınav soruları ve cevapları yayınlandı. 14-15 Aralık 2013 Açıköğretim Aöf sınav soruları ve cevapları, Açıköğretim Aöf sınav soruları cevapları 14-15 Aralık 2013 Açıköğretim Sınavları

AÖF Vize Sınav Soruları ve Cevapları

AÖF Vize Ara Sınav Soruları ve Cevapları (14-15 Aralık 2013)  Aöf vize ara sınav soruları Perşembe günü burada açıklanacak. AÖF Sınav Soruları ve Cevapları 14-15 Aralık, AÖF Vize Ara Sınav Soruları ve Cevapları Perşembe günü açıklanıyor. AÖF Vize Ara Sınav Soruları ve Cevaplarını öğren. Aöf 14-15 Aralık Vize Ara Sınav soruları Aöf Sınav soruları cevapları 14-15 Aralık 2013  Açıköğretim Aöf sınav soruları (14-15 Aralık) 14-15 Aralık Açıköğretim Aöf Vize Ara sınav soruları cevapları 14-15 Aralık 2013 Açıköğretim  Aöf Sınav Soruları" Aöf Vize Ara Sınav Soruları (14-15 Aralık 2013). Aöf Açıköğretim fakültesi güz dönemi Vize sınavı yapıldı. 14-15 aralık Aöf Vize ara sınav soruları genelikle aöf sınavı bittikten sonra iki hafta perşembe günü aöf resmi internet sitesinde açıklanmaktadır.

AÖF Vize Ara Sınav Soruları ve Cevapları Yayımlandı.

14 – 15 Aralık 2013 tarihinde yapılan AÖF vize ara sınav soruları ve cevapları e-ogrenme portalında yayımlandı.

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık) linkinden , T.C.Kimlik Numaranız ile giriş yaptıktan sonra, Sınav soruları -> 2013 – 2014 Öğretim yılı -> 2013 – 2014 Güz Dönemi Ara sınav Sınav Soruları adımlarını takip ederek sorulara ulaşabilirsiniz.

Oturumların yanında yazan kitapçık kodlarıdır.
Ders kodları girdiğiniz derslerin kodlarıdır.
Kitapçıklara oturum kodlarının yanında yazan numaralar göre ulaşabilirsiniz.
Cevap anahtarlarınada ders koduna göre bakmanız gerekmektedir.

Aöf sınav soruları genelikle aöf sınavı bittikten sonra ki hafta perşembe günü aöf resmi internet sitesinde açıklanmaktadır. Sizlerde Aöf sınav soruları için bu sayfamızı sık kullanılanlara ekleyip güncel olarak 14-15 aralık 2013 aöf sınav soruları aöf sınav sorularına ulaşabileceksiniz.

AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Aöf sınavı soruları ve cevapları Açıköğretim fakültesi tarafından aöf sınav soruları ve cevapları, aöf sınav soruları açıklandığı an "eogrenme.anadolu.edu.tr" ye tıklayarak  AÖF Soru ve cevaplar kısmından ulaşabileceksiniz. Aöf sınav soruları ve cevapları resmi olarak açıkladığı an sizlere gerekli bilgiyi bu sayfamızda vereceğiz.

Aöf vize ara sınav soruları ve cevapları için aöf vize ara sınav soruları ve cevapları kısmına nasıl bakılabileceği ile ilgili açıköğretim fakültesi tarafından şu açıklama yapıldı:
Aöf vize ara sınav soruları cevapları hakkında, "Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler. Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz."

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.