Aöf Kredili Sistem Bölümleri 2012-2013 Ders Listesi Yayınlandı

Aöf Kredili Sistem Bölümleri 2012-2013 Ders Listesi Yayınlandı
Aöf Kredili Sistem Bölümleri 2012-2013 Ders Listesi Yayınlandı

Anadolu Üniversitesi 2012-2013 Eğitim Yılında tüm açıköğretim bölümlerini kredili sisteme geçirmiş ve kredili sisteme göre ders müfredatını değiştirmiştir. Değişen ders listesine göre bölümlerde her dönem ortalama 8 ders gösterilecektir. Okulun atadığı bu 8 dersin üzerine kredinizin yettiği miktarda üst dönemlerden ders alabilmektesiniz. 2012-2013 eğitim yılında kredili sisteme göre değişen ders listesine baktığımızda genellikle mevcut derslerin ikiye bölündüğünü ve bu şekilde karşımıza çıktığını görmekteyiz. Ders listesi ve kredili sistemler ilgili dieğr bilgileri aşağıda görebilirsiniz. Yine karşılaştığımız özellikleri buraan size bildirmeye devam edeceğiz…

Kredili sisteme kısaca bakarsak, Eğitimin yılda iki ayrı dönem halinde verildiği ( Güz ve Bahar Dönemleri) Her dönem bir ara sınav, bir final sınavı ve başarısız olduğumuz dersler için bir bütünleme sınavı yapılacağı. Her dönem için ayrı ayrı kayıt yenileme yapmamız gerektiği, kayıt yenileme yapmadığımız dönemde dersleri göremeyceğimiz ve sınavlara giremeyeceğimiz. Sınıf geçmenin yerine ders geçme sisteminin getirildiği.  Dersleri geçmek için Ortalama Yöntemi ve Çan Eğrisinin kullanıldığı. Her eğitim döneminde üst dönemlerden ders alınabildiği bir sistemdir.

2012-2013 Eğitim Yılında Açıköğretim Yıllık Sistem Bölümlerinin Ders müfredatı, Kredili sisteme göre uyarlanmış ve yayınlanmıştır. Aşağıdaki Linke tıklayarak bölümlerin ders listelerine ulaşabilirsiniz..

2012-2013 Açıköğretim Bölümleri Ders Listesi ve Sınavlarda Sorumlu Olduğuuz Üniteleri Öğrenmek İçin BURAYA tıklayın.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.