AÖF Onur/Yüksek Onur belgesi sorgulama

AÖF Onur/Yüksek Onur belgesi sorgulama
AÖF-Açıköğretim Onur/Yüksek Onur belgesini nasıl ve nereden alabilirim bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Onur veya Yüksek Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize Üniversitemiz tarafından kısa mesaj (SMS) gönderildikten sonra öğrenciler https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/ adresindeki Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)’ndan T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle adres bilgilerini güncelledikten sonra belge isteklerinde bulunabilirler.

Onur Belgesi almayı hak eden öğrencilerin belgeleri adreslere gönderilecektir. Adresinizden takip edebilirsiniz.

AÖF Ana Sayfa Girişi için Tıklayınız

Onur ve yüksek onur belgesi

Kayıtlı öğrencilerden; en az 30 AKTS kredilik ders alıp, aldığı bütün derslerden başarılı olan, Dönem Not Ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar Yüksek Onur Öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar Onur Öğrencisi sayılır.  Ancak disiplin cezası alan veya FF, YZ, DZ ve EK notu alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile Yüksek Onur Öğrencisi veya Onur Öğrencisi sayılmaz.

Genel Not Ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar Yüksek Onur Öğrencisi, Genel Not Ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar Onur Öğrencisi olarak mezun olur.  Ancak, disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen Genel Not Ortalamasını sağlasalar bile Yüksek Onur Öğrencisi veya Onur Öğrencisi olarak mezun olamaz. Öğrencilerimize ve mezunlarımıza verilmek üzere hazırlanan Onur Belgesi ve Yüksek Onur Belgeleri öğrenci sayfasında görüntülenecektir.

177
137
122
10
36
21
309
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum