AÖF Sınav Giriş Yerleri Sorgulama Sayfası 5-6 Ocak 2013

AÖF Sınav Giriş Yerleri Sorgulama Sayfası 5-6 Ocak 2013
AÖF SAnadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Güz Dönemi Ara Sınavı ( AÖF Giriş Belgesi yayımlandı ). 5-6 Ocak 2013 AÖF Sınav Giriş Yerleri bu sayfadan öğrenebilirsiniz. İşte 2013 AÖF sınav yerleri / Giriş Belgesi sorgulama sayfası.

Anadolu Ünicersitesi tarafından yapılan Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavına her yıl olduğu gibi binlerce aday katılıyor. Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş belgeleri ise AÖF'nin resmi internet sitesinde adaylarla duyuruldu... AÖF Sınav Giriş Belgesi, 5-6 Ocak AÖF sınav Giriş belgesi ve yerleri açıklandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına katılan öğrenciler AÖF'nin resmi internet sitesinden sınav giriş belgesine ulaşabilirler. Önceki yıl yeni düzene giren sistemde adaylara eskiden olduğı gibi evlerine Giriş belgesi postalanmayacaktır, Sınava Giren Adaylar AÖF Sınav merkezlerinden alınan şifre ile TC kimlik numaralarıyla birlikte sınav giriş belgesine ulaşabilirler online olarak...

5-6 Ocak 2013 AÖF Sınav Giriş Yerleri İçin Tıklayın

Anadolu Üniversitesi'nin bu sene yaptığı değişiklikle bütün bölümler kredili sisteme geçmişti, bu yüzden öğrencilerin hem sabah hemde öğleden sonra sınava katılacaklarını belirtmekte fayda var. Öğrenciler sınav öncesi hangi okulda sınava gireceklerini önceden mutlaka görmeleri gerekir... Bütün sınavlarda olduğu gibi AÖF sınavında da iletişim cihazları ile sınava giren adayın sınavı iptal edilecektir.

Sınava girecek tüm adayları başarılar dileriz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.