AÖF Sınav Giriş Yerleri ve Belgesi 2012 AÖF Sınav Belgesi Al Sorgula

AÖF Sınav Giriş Yerleri ve Belgesi 2012 AÖF Sınav Belgesi Al Sorgula
AÖF Sınav Giriş Yerleri ve Belgesi 2012 AÖF Sınav Belgesi Al Sorgula

Açıköğretim Fakültesi Final Sınavları Giriş yerleri açıklandı. 

Anadolu Üniversitesi AÖF sınavı giriş belgesi öğren (2012 AÖF sınavı).Anadolu Üniversitesi AÖF sınavı giriş belgesi öğren (2012 AÖF sınavı) sınav giriş

Açık Öğretim Fakültesinde öğrenciler 8-9 Eylül 2012 tarihlerinde yapılacak olan AÖF bütünleme sınavına gireceklerdir. Bütünleme sınavı giriş yerleri açıklandı. Giriş yerinizi T.C kimlik No girerek aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz. Sınav giriş belgenizi de çıkartabilirsiniz…

Bu öğrencilerin sınava girecekleri okul ve hangi gün hangi derslerden sınava girecekleri http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapılarak öğrenilebilir.

Adreslere ayıca sınava giriş belgesi gönderilmeyecektir. Sınava giriş belgeleri yukarıdaki adresten çıktı alınacaktır.2012 aöf bütünleme sınava nerede gireceğim 8-9 Eylül 2012 bütünleme sınavları aöf büt sınava nerde girecem aöf sınav giriş yerleri 8 9 Eylül aöf sınav yerleri nasıl öğrenilir aof sinava nerede gi aöf bütünleme sınavı giriş yerleri aöf yıllık sistemin sınav yeri nereden öğrenilir.

8 Eylül ve 9 Eylül 2012 AÖF Final Sınavı giriş yerleri ve sınav belgesi

Aöf 2012 Bütünleme Sınavı giriş belgeleri sınava 10 gün kala henüz eline geçmemiş olanlar varsa yapması gerekenler şunlar olacaktır. 8-9 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan AÖF Bütünleme Sonu Sınavına girmek için sınav giriş belgesi gelmeyenlerin yapması gereken işlemler şunlar:

1- http://ogrenci.anadolu.edu.tr internet adresinden TC kimlik no’nuz ve büronuzdan aldığınız şifrenizle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenizi A4 ebadındaki bir kağıda printer çıktısı alarak

2- Büro şifresi olmayan veya internet erişiminde problem yaşayanlar Kimlik kartları ve Öğrenci Kimlikleriyle en yakın AÖF bürosuna giderek sınav giriş belgesi alabilirler.

3. AÖF Dönemlik Kredili Öğrencileri sınav yerlerini http://ogrenci.anadolu.tr adresinden öğrenebilirler.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.