AÖF Sınav Sonuçları 2013 (ogrenci.anadolu.edu.tr)

AÖF Sınav Sonuçları 2013 (ogrenci.anadolu.edu.tr)
AÖF Sınav Sonuçları 2013 (ogrenci.anadolu.edu.tr) AÖF Açıköğretim sınavı bittikten sonra bu sorunun cevabını merak eden öğrencilere aöf sınav sonuçları açıklanma tarihi burada!

2012-2013 öğretim yılı AÖF güz dönemi sınavı 05 Ocak-06 Ocak 2013 tarihleri arasında uygulanan sınavın sonuçları ortalama 30 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. 

Açık öğretim fakültesi 5-6 Ocak AÖF sınav sonuçları (tıkla öğren) ne zaman açıklanacak?. Merakla beklenen sonuçlar aöf ile eş zamanlı olarak. İşte Aöf sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz buradan öğrenebilirsiniz.

2013 yılı ilk Aöf sınavı 5-6 Ocak tarihinde gerçekleştirildi. Peki 5-6 Ocak Aöf sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF öğrencilerinin en çok merak ettiği 5-6 Ocak tarihinde girdikleri sınav sonucunu ne zaman öğrenecekleri. 5-6 Ocak Aöf sınav sonuçları için detaylı bilgiler egitimsistem.com'da...

AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz bu sayfada yer alacaktır. Şayet açıklandığında anında buradan öğrenebileceksiniz. AÖF sınav sonuçları açıklandığı taktirde TC kimlik no ile e-öğrenme portalını açabilir ve açılan sayfada ilgili yerleri doldurarak aöf sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.
 
Açıköğretim fakültesi e-öğrenme linki ile aöf sonuçları açıklanır açıklanmaz sonucunuzu öğrenebilirsiniz.İşte AÖF e-öğrenme linki...
 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum