AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı AÖF Soru ve Cevapları - 18 Haziran

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı AÖF Soru ve Cevapları - 18 Haziran
Açıköğretim (AÖF) sınav soruları ve sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Aöf sınavına giren öğrenciler sınav sorularını merakla bekliyor. AÖF'ten en yeni haber..

Açıköğretim (AÖF) sınav soruları ve sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Aöf sınavına giren öğrenciler sınav sorularını merakla bekliyor. AÖF'ten en yeni haber..

AÖF sınav sonuçları... AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları? AÖF'ten gelecek açıklama öğrenciler tarafından heyecanla bekleniyor. AÖF 2014 Final Soru ve Cevapları açıklandığı anda haberimizde olacak.

AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları? AÖF sınav sonuçları...AÖF'ten gelecek açıklama öğrenciler tarafından heyecanla bekleniyor. AÖF 2014 Final Soru ve Cevapları açıklandığı anda haberimizde olacak. Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Final Sınavları yapıldı. Heyecanla beklenen AÖF final sonuçları, final soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF vize sınav sonuçları, soru ve cevapları haberimizde. 

2014 AÖF final sınavları 7-8 Haziran tarihlerinde icra edildi. Sınav soruları ve cevapları genellikle sınavdan 2-3 gün sonra açıklanıyordu, ama günler geçmesine rağmen henüz açıklanmadı..

AÖF sonuçları genellikle 30 gün içerisinde açıklanmaktadır. Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

SINAV SONUÇLARI BU SAYFADAN AÇIKLANACAK

Sınav soruları ve cevap anahtarları internette nerede yayımlanmaktadır?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri 2001 yılından itibaren sınav soruları ve cevap anahtarları e-Öğrenme Portalında e-Kitap biçiminde yayımlanmaktadır. Öğrenciler, Açıköğretim e-Öğrenme Portalına http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr adresindeki “Oturum Aç” kısmından T.C. kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen öğretim yılında yapılan sınav sorularına ve cevap anahtarlarına ulaşabilirler.

AÖF SORU VE CEVAPLARI

AÖF SONUÇLARI​

AÖF KAYIT YENİLEME

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.