AÖF sınav sonuçları (Anadolu Üniversitesi)

AÖF sınav sonuçları (Anadolu Üniversitesi)
AÖF-Açıköğretim sınavlarına binlerce öğrenci katıldı ve sınavlar bitti. Şimdi ise sırada AÖF sınav sonuçlarının açıklanması var.

Açık Öğretim Fakültesi ara sınavları 6-7 Aralık tarihlerinde yapıldı. AÖF ara sınava giren öğrenciler sınav sonuçları ne zaman açıklanacak merakını yaşamaya başladı. AÖF ara sınav sonuçlarının açıklanacağını zamanı ise Anadolu Üniversitesi internet sitesinde AÖF kısmında yer alan soru ve cevap bölümünde açıklamış durumda.

AÖF internet sitesinde yer alan bilgiye göre AÖF ara sınavları sınav tarihinden sonra yaklaşık 20 gün içinde sonuçlandırılıp sınav sonuçları açıklanıyor.

AÖF sınav soruları ve cevapları için Tıklayın

AÇIKÖĞRETİM E-ÖĞRENME PORTALI Tıklayın

AÖF SINAV TARİHLERİ

Sınavlar ise; Güz Dönemi Ara Sınavı 6-7 Aralık 2014, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 24-25 Ocak 2015, Bahar Dönemi Ara Sınavı 25-26 Nisan 2015, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 6-7 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacak.

AÖF sınav konuları

AÖF ara sınavları yaklaşıyor. 6-7 Aralık tarihlerinde yapılacak olan AÖF güz ara sınavları öncesi öğrenciler sınavlarda hangi konular ve ünitelerden sorular çıkacak, müfredata göre nerelere çalışmalıyım sorularının cevaplarını merak ediyorlar. AÖF ara sınavlarında hangi konu ve ünitelerden soru çıkacağını Açık Öğretim Fakültesi internet sitesi üzerinden yayınladığı Sınav Sorumluluk Üniteleri kitapçığı ile öğrenciler ile paylaşıyor.

İşte AÖF ara sınavlarında hangi konular ve hangi üniteler çıkacak sorularının cevaplarının yer aldığı kitapçık; TIKLAYIN.

AÖF Sınav Çıkmış Sorular

AÖF çıkmış sorular sayesinde eski AÖF sınavlarına ulaşabilir ve örnek sorular çerçevesinde öğrenciler sınavlara çalışabilirler. Bu kaynak öğrencileri AÖF sınavlarına nasıl çalışılır sorusundan da büyük ölçüde kurtarıyor.

AÖF çıkmış sorulara ve eski sınav arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sınav Süresi ve Sınav Oturumları

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.

Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.

Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7.yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.