AÖF Sınav Soru ve Cevapları Nezaman Açıklanacak? (AÖF-2013)

AÖF Sınav Soru ve Cevapları Nezaman Açıklanacak? (AÖF-2013)
2013 Aöf Sınav Soru ve Cevapları, AÖF Sınav Soru ve Cevapları Nezaman Açıklanacak? Açıköğretim Fakültesi AÖF sınavı 5 Ocak ve 6 Ocak 2013 tarihlerinde yapıldı. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) vize ara sınav soruları ve cevapları hakkında Açık Öğretim Fakültes

AÖF 2013 Sınav Soru ve Cevapları, 5-6 Ocak 2013 Aöf Sınav Soru ve Cevapları, Aöf Sınav Soru ve Cevapları Nezaman Yayımlanacak? Açıköğretim Fakültesi AÖF sınavı 5 Ocak ve 6 Ocak 2013 tarihlerinde yapıldı. Açıköğretim Fakültesi (AÖF ) vize ara sınav soruları ve cevapları hakkında...

Açıköğretim Fakültesi (AÖF ) vize ara sınav soruları ve cevaplarının sınavın yapılmasından en geç 2-3 gün sonra açıklanması gerekiyor. Daha önceki sınavlarda sınav haftasını takiben 2-3 iş günü içinde öğrencilere duyuruluyordu. 2013 AÖF soruları ve cevap anahtarının da aynı süre içerisinde yayınlanması bekleniyor. 
 
- AÖF-2013 işletme ve İktisat Fakültesi sınav soruları

- 5-6 Ocak 2013 AÖF Soruları ve cevapları açıklanır açıklanmaz bu (anadolu.edu.tr ) adresten tıklayarak ulaşabilirsiniz.

- 5 Ocak , 6 Ocak AÖF Soruları ve Cevapları , AÖF Soruları Ne Zaman Yayınlanacak , AÖF Açıköğretim Fakültesi soru ve cevapları yayınlandığında bu sayfada yer alacak. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.