AÖF Sınav Soruları ve Cevapları (4-5 Mayıs 2013)

AÖF Sınav Soruları ve Cevapları (4-5 Mayıs 2013)
AÖF Sınav Soruları ve Cevapları (4-5 Mayıs 2013)

AÖF (Açıköğretim) bahar dönemi vize sınavları geldi çattı. 4 Mayıs 2013 Cumartesi ve 5 Mayıs 2013 Pazar günleri yapılacak AÖF Sınavı sonrasında öğrenci arkadaşlarımız yanlış ve doğrularını tekrar gözden geçirmek için AÖF sınav soruları arıyorlar. Sizlere 4-5 Mayıs 2013 AÖF Vize Sınavı Sorular ve Cevaplarını sunduğumuz bu yazımızdaki dökümanları bilgisayarınıza indirerek, önümüzdeki yıllarda kendinizin ya da sınava girecek arkadaşlarınızın çalışması için bir kaynak oluşturabilirsiniz.

AÖF sınav soruları sınavın tüm oturumlarının tamamlanmasının akabinde 2-3 gün içerisinde yayınlanmaktadır. AÖF internet sitesini sürekli takip eden ekibimiz sizlere en hızlı şekilde AÖF Sınav sorularını sunmaya özen gösteriyorlar. AÖF İşletme ve İktisat Fakültesi Vize sınavının ardından AÖF sınav soruları Havlayan Kirpi'de olacak! Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi ara sınavları 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılırken, bahar dönemi dönem sonu sınavı ise 1-2 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacak.

AÖF Sınav Soruları Nereden Edinilir?

Sınav sonrasında AÖF tarafından sınav sorularının açıklanmasının ardından sorular ve cevapları Havlayan Kirpi'de olacak. Ayrıca siz AÖF internet sitesinden takip etmek ya da geçmiş yıllara ait soruları öğrenmek isterseniz aşağıdaki adımları uygulayarak, tüm AÖF Sınav Soruları kaynağına ulaşabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi bilgi sistemleri tarafından hazırlanan uygulamada İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakültelerine ait 2001 yılından günümüze kadar olan soruları bulabilirsiniz. E-kitap biçiminde pdf formatında yayınlanan bu dosyaları indirebilmek için AÖF kaydınızın olması gerekmektedir. AÖF sitesine girdikten sonra Öğrenci Numarası kısmına TC Kimlik numaranızı ve parola kısmına ise bürodan aldığınız şifreyi girip giriş yapıyorsunuz. Daha sonra "Fakülte" başlığına tıklayın. Açıklan menüde Sınav Soruları seçeneği gelecek onu seçtikten sonra da Bölüm başlığı altından istediğiniz bir Dersin sınav sorularını ve cevaplarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca e-Öğrenme portalı ile de bu işlemi kolaylıkla yapabilmektesiniz. İnternette "AÖF E-kitap" ya da "AÖF E-Öğrenme Portalı" şeklinde arama yaparak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.