AÖF Vize Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? Tıkla öğren

AÖF Vize Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? Tıkla öğren
AÖF Vize sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? AÖF Vize sınav sonuçları için tıklayınız. AÖF Vize sınav sonuçları için tıklayınız 14-15 Aralık AÖF Vize sonuçları.

AÖF Vize Sınav Sonuçları


AÖF Vize Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Vize sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF Vize sınav sonuçlarını öğren. AÖF Vize sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor. AÖF Vize sınav sonuçları için tıklayınız.

14-15 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilen AÖF 2013 yılı Güz dönemi ara sınavının sonuçları binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF SINAV SONUÇLARINI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

AÖF Sınav sonuçları

AÖF Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinde yayımlanmakta ve AÖF öğrencileri T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. AÖF Vize Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

2013- 2014 Açıköğretim (AÖF) Sınav Tarihleri

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 – 26 Ocak 2014

Bahar Dönemi Ara Sınavı 26 – 27 Nisan 2014

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.