AÖF'de bütünleme sınavı yapılacak mı?

AÖF'de bütünleme sınavı yapılacak mı?
YÖK tarafından bütün üniversitelerde yapılması yasal zorunluluk haline getirilen bütünleme sadece AÖF tarafından keyfi olarak kaldırılan bütünleme sınavı yapılmıyor.

Açıköğretim fakültesinde bu yıl yeni not ve sınıf geçme sistemine geçildi. AÖF yönetimi tarafından sınav takviminin yoğunluğu gerekçesiyle bütünleme sınavlarının yapılmayacağı açıklandı.

İşte Sosyal Medya'da AÖF öğrencilerinin Bütünleme isyanı:

Bu sene yeni kredili sisteme geçildi. Ders kitapları değişti ve çok geç basıldı. Eksik basıldı. Sınavlar bitti ama hala kitap alamayan arkadaşlarımız var. Sınavlar çok ağır ve zor. Bütün bunlara rağmen istediğimiz tek şey hakkımız olan bütünleme sınavının geri verilmesi. Her üniversiteye verilen bütünleme sınavı hakkımızı geri istiyoruz. İmza kampanyaları yapıyoruz. YÖK'e mail ve dilekçe gönderiyoruz.

Twitter'da #ButHakkimiziGeriVerAOF protestosu yapıyoruz. Bizler gündüzleri iş yerinde çalışıp, gece evde ders çalışan insanlarız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.