Aras kargo çalışma saatleri

Aras kargo çalışma saatleri
Aras Kargo çalışma saatleri, açılış kapanış saatleri hakkında bilgiler vereceğiz. Aras Kargo saat kaçta açılıyor, Aras Kargo saat kaçta kapanıyor, Aras Kargo resmi tatillerde ve bayramlarda çalışıyor mu?

1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Kargonun 19 bölge müdürlüğü, 28 transfer merkezi, 790 şube, 3000 araçlık filosu ve 8 bin 800 kişilik kadrosu bulunmaktadır.

Türkiye`nin bütün il ve ilçelerinde 1.500'ü aşkın yerleşim birimine hizmet götüren Aras Kargo, ayrıca 800'e yakın yerleşim merkezinde faaliyet gösteren mobil servislerle hizmet vermektedir.

Aras Kargo Çalışma Saatleri

Haftaiçi çalışma saatleri: 08:30 - 18:00 
Cumartesi günü çalışma saatleri: 08:30 - 13:00 (Pazar Günü Kapalı)

Adresten alım talebinde bulunmak için gönderiniz olduğunu en geç saat 16:30'a kadar Aras Kargo şubelerine haber verebilir ya da haftaiçi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00'a kadar 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak bildirebilirsiniz.

Saat kaça kadar adresten alım yaptırabilirim
Adresten alım talebinde bulunmak için gönderiniz olduğunu en geç saat 16:30'a kadar Aras Kargo şubelerimize haber verebilir ya da haftaiçi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00 'a kadar 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak bildirebilirsiniz.

Saat kaça kadar şubeye kargomu teslim edebilirim
Gönderinizi şubemize siz teslim etmek istiyorsanız hafta içi 17.30'a kadar Cumartesi günleri ise saat 13.00'a kadar kargonuzu teslim alabiliyoruz. Pazar günleri hizmet vermiyor.

Aras kargo genel müdürlük, telefon ve faks numarası

Adres : Rüzgarlıbahçe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi No:2 Aras Plaza Kavacık/İstanbul
Tel : 0 (216) 538 55 00
Fax : 0 (216) 538 56 52
Cağrı Merkezi : 444 25 52

Müşteri Şikayetleri Çözüm Süreci

  • Müşteri Şikayetleri tüm kanallardan alınır
  • Müşteriye “şikayetiniz alındı” bilgisi verilir
  • Müşteri Şikayeti kayıt edilir
  • Şikayet analiz edilerek önceliklendirilir
  • Şikayetin çözümü için aksiyonlar belirlenir ve planlanır
  • Şikayetin beklemeden çözülmesi mümkün ise aksiyonlar derhal gerçekleştirilir
  • Şikayetin çözülmesi için ilave veri, bilgi, vb gerekiyorsa bilgi toplama ve araştırma yapma aşaması gerçekleştirilir
  • Aksiyonlar neticesinde müşteri şikayeti çözümlenir
  • Müşteriye çözümlendi bilgisi verilir
  • Müşteri onayı ve şikayet kapama aşaması tamamlanır

Şikâyetlerimi nereden takip edebilirim

Şubelerimiz kanalı ile yapmış olduğunuz şikayetleri ilgili şubemizden yüz yüze ya da telefon yoluyla; diğer tüm kanallardan yapmış olduğunuz şikayetleri, 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimiz i arayarak takip edebilirsiniz. Şikayetlerinizi takip ederken kargo takip numarası ya da şikayet numaranızı kullanmanız kolaylık sağlayacaktır. ( Kargo takip numaranız gönderi yaptığınızda tarafınıza teslim edilen irsaliye üzerinde yer alan 13 haneli numaradır. Şikayet numaranız çağrı merkezi temsilcinizle görüşme sırasında talebiniz üzerine sizlerle paylaşılan özel numaranızdır. )

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.