Arkadaşlarınız arasında birbirine şiddet uygulayanlar olduğunda ne yaparsınız

Arkadaşlarınız arasında birbirine şiddet uygulayanlar olduğunda ne yaparsınız
Arkadaşlarınız arasında birbirine şiddet uygulayanlarolduğunda ne yaparsınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Arkadaşlar arasında bazen anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Bu anlaşmazlıklar sonucunda insanlar cahillikle birbirlerine zarar verme kastında bulunabilirler. Arkadaşların birbirine şiddet uygulaması kötü sonuçlanabilir. Şiddet kötü bir şeydir. İnsanların uygulamaması ve hayvanlara bile şiddetle yaklaşmaması gerekir.

Arkadaşlarım arasında birbirine şiddet uygulayanlar olduğunda hemen onları uyarır ve ayırırım. İnsanların birbirine şiddet uygulaması kötü sonuçlanabilir. Şiddet insanların yaralanmasına neden olabilir. Yaralanmalar insanların sakat kalmasına da neden olabilir. Bu nedenle sorunların şiddetle çözülmemesi gerekir. Şiddet bir çözüm değildir, sorunların aşılmasında konuşmak en iyi çözümdür. Orta yolun bulunması ancak konuşarak sağlanabilir.

Şiddet uygulayan kişileri uyarırım. Çünkü şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir. Aksine işleri daha da kötüye götürür .Arkadaşlarımı bu konuda uyarır ve onlara sorunlarını konuşarak veya bir büyüğünden yardım alarak çözebileceklerini belirtirdim. Ayrıca eğer ayıramıyorsam veya sözümü onlara geçiremiyorsam ben kendim bir büyükten yardım alırdım. Şiddet son derece yanlış ve gereksizdir. Haklı olsak bile şiddet uygulamamalı ve hakkımızı başka yollardan aramalıyız.

62
180
6
6
6
6
182
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.