Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu

Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu
Atatürk Üniversitesi tarafından açılacak olan 2018 yılı Yaz Okulu duyurusu yayınlandı. Yaz okulu akademik takvimi, hangi derslerden yaz okulu açılacak, ücretleri ne kadar ve diğer detayları sizler için bir araya getirdik.

Yaz Okulu; Üniversite eğitim ve öğretim olanaklarını güz ve bahar yarıyılları dışında da değerlendirerek eğitim öğretim kapasitesini artırmayı amaçlayan; düşük AGNO’lu öğrencilere AGNO’larını yükseltme; herhangi bir dersten başarısız olan öğrencilere yaz döneminde bu dersleri başarabilme; başarılı öğrencilere ise daha kısa sürede mezun olabilme olanağını sağlayan, aynı zamanda Yan Dal ve Çift Ana Dal Programına kayıtlı öğrencilerin programı izlemelerini kolaylaştıran ek bir eğitim öğretim programıdır. Ancak aynı öğretim yılına ait üçüncü bir yarıyıl değildir.

Atatürk Üniversitesi 2018 Yılı Yaz Okulu Akademik Takvim

Ön Kayıt İşlemleri 18 – 22 Haziran 2018

Kesin Kayıt İşlemleri 25 – 27 Haziran 2016
Yaz Okulunun Başlaması 25 Haziran 2018
Yaz Okulunun Bitmesi 12 Ağustos 2018
Sınavlar 13 – 17 Ağustos 2018

Hangi derslerden yaz okulu açılacak, ücretleri ne kadar olacak, ders onay süreci ve daha fazlası için aşağıdaki linki tıklayınız

Konu ile ilgili detaylı bilgilere üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.