Atatürk’ün vatan millet ve insan sevgisi ile ilgili kompozisyon

Atatürk’ün vatan millet ve insan sevgisi ile ilgili kompozisyon
Atatürk’ün vatan millet ve insan sevgisi ile ilgili kompozisyon örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Nitekim de öyledir. Halbuki insanlar öncelikle vatanını, milletini ve insanları sevmelidir. Bu konuda ise en güzel örnek Mustafa Kemal Atatürk’tür. Kendisini düşünen kişi halk ya da insanlar arasında “Bencil” olarak isimlendirilir.

Mustafa Kemal Atatürk, kendisinden önce vatanını, milletini ve tüm insanları sevmiştir. Öyle ki Atatürk, vatan ve millet sevgisi için kendi canını hiçe saymıştır ve bir çok savaşa katılarak ülkesinin bağımsızlığı için bizzat savaşmıştır. Bu yönüyle Mustafa Kemal Atatürk örnek bir insan olmuştur.

Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletini çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak için bir çok savaşa katılmıştır ve Türk milleti için bir çok yenilikler, inkılaplar yapmıştır yani Atatürk, vatan sevgisini, millet ve insan sevgisini sonuna kadar yaşamış ve içinde barındırmış bir insandır.

Mustafa Kemal Atatürk vatan ve millet sevgisi sayesinde büyük başarıların altına imzasını atmıştır ve milleti için hiç bir fedakarlıktan kaçınmamıştır.

7802
2354
3338
1247
1481
1542
4760
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
11 Yorum