Atomun yapısı ile ilgili zamanında geçerliliği kabul edilmiş bilgiler

Atomun yapısı ile ilgili zamanında geçerliliği kabul edilmiş bilgiler
Sizler de atomun yapısı ile ilgili zamanında geçerliliği kabul edilmiş bilgileri araştırınız, atomun yapısıyla ilgili çok daha ayrıntılı bilgilere ulaşılmasının evrenin anlaşılmasına ve açıklanmasına nasıl katkı sağlayacağını açıklayınız

Soru: Birçok bilim insanı, atomun yapısıyla ilgili farklı zamanlarda değişik görüşler belirtmişlerdir. Atomun yapısı ile ilgili öne sürülen görüşler zamanla gelişerek günümüzdeki hâline ulaşmıştır. Sizler de atomun yapısı ile ilgili zamanında geçerliliği kabul edilmiş bilgileri araştırınız. Atomun yapısıyla ilgili çok daha ayrıntılı bilgilere ulaşılmasının evrenin anlaşılmasına ve açıklanmasına nasıl katkı sağlayacağını sınıfınızda arkadaşlarınızla tartışınız.

52
1046
32
162
40
67
2357
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.