Auzef Ortak Ders Muafiyet İşlemleri

Auzef Ortak Ders Muafiyet İşlemleri
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Auzef Ortak Ders Muafiyet İşlemleri ne zaman yapılacak detaylar haberimizde...

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında ilk kez fakültemize kayıt yaptıran öğrenciler, kayıt oldukları ilk yarıyılda ve ilan edilen kayıt tarihleri arasında ortak derslerden muafiyet talebinde bulunabilirler.

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II
• Türk Dili I – II 
• Yabancı Dil I – II   

ortak derslerinden muafiyet başvuru işlemleri 28 Eylül 2020- 21 Ekim 2020 saat 16:00 ’ a kadar http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. 

Muafiyet Kılavuzu için tıklayınız.

MUAFİYET HAKKINDA GENEL BİLGİ

Muafiyet başvuru işlemleri 28 Eylül 2020- 21 Ekim 2020 saat 16:00 ’ a kadar http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. NOT: Muafiyet itirazları 22 Ekim- 23 Ekim 2020 saat 23:59’a kadar https://auzefcozum.istanbul.edu.tr/login alınacaktır. Sadece,

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II
• Türk Dili I – II
• Yabancı Dil I – II

dersleri için muafiyet işlemleri gerçekleştirilecektir. Ortak dersler dışında diğer derslerden muafiyet başvurusu alınmayacaktır. AUZEF’e önceki yıllarda kayıt yaptırmış olan öğrencilerin muafiyete başvuru hakkı bulunmamaktadır. Muafiyet tarihleri içerisinde muafiyet başvurusunu tamamlamayan veya muafiyet başvurusundaki işlemleri eksik ya da hatalı yapan öğrencilerin muafiyet başvurusu kabul edilmeyecektir. Muafiyet başvuru işlemleri http://aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden online olarak yapılacaktır. Posta yoluyla veya elden evrak kabul edilmeyecektir. Kayıt esnasında ve dilekçe ile muafiyet için evrak gönderen öğrencilerin, başvuru tarihleri içerisinde talep edilen belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Sisteme evrak yüklenmemesi durumunda muafiyet işlemi yapılmayacaktır.

4
3
0
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.