Avon hangi Ülkenin ürünüdür

Avon hangi Ülkenin ürünüdür
Avon kimin, Avon sahibi kim, Avonu kim kurdu, Avon kimin malı, Parfüm ve Kozmetik ürünler nedildiği zaman dünayda akla gelen ilk firma olan Avon; 1886 yılında David H. McConnell tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulmuştur.

Avon’un sahibi kimdir

Dünya devi kozmetik markası olan AVON hepimiz biliyoruz olsa gerek. İlk zamanlardan gösterdiği performans ile bayanların kalbini çalan dünya markası kısa sürede tüm dünya ülkelerinde bayiliklerini açarak satışlarına başlamıştır. Tarihine baktığımız zaman bayanlara kitap satışı yapmaktaydı kısa süre sonra yanında parfüm vermeye başladı. Parfümlere olan ilgi çok olmasıyla parfüm merkezini ilk olarak New York’ta açmıştır. The California Perfume Company ile başladı. Ev hanımları kazanç sağlaması için perakende zincirleri oluşturarak onlara iş imkanı tanıdı. Kataloglardan satılan ürünler sayesinde beğendikleri ürünleri satın alabiliyorlardı. Bugün AVON CEO’su Andrea JUNG Uzakdoğu kökenli olan Amerikalı şirketin başında olmaktadır. İsrail ile ilgili hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Kısa süre içersinde yaşanan olaylardan dolayı İsrail gösterilse dahi bağlantısının olmadığı anlaşılabiliyor.

Parfüm markası dendiği zaman akla gelenlerden birisi AVON olup aynı zamanda güzellik ürünlerinin satışlarınıda gerçekleştiriyor. Bayanlar tarafından büyük ilgi gördüğü gibi arkadaşın satın alsın sende kazan kampanyası ile ev hanımlarına iş imkanı sunmuştur.

Avon kimin, avonun sahibi kim, avon kim kurdu, avon kimin malı

Parfüm ve Kozmetik ürünler nedildiği zaman dünayda akla gelen ilk firma olan Avon; 1886 yılında David H. McConnell tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulmuştur. Günümüzde 100'den fazla ülkede toplam 6 milyonun üzerinde Temsilcisi ve 10 milyon $’lık cirosuyla dev bir doğrudan satış şirketidir. İstatistiklere göre her 4 saniyede avon ruju satılmaktadır. Avon'un merkezi New York'ta bulunmaktadır. AVON markasını diğer firmalardan ayıran en önemli özelliği ise ilk günden bugüne iş modelinin kadınların güçlenmesi üzerine kurmuş olması dır.Avon kendisini tam 125 yıldan beri dünya kadınlarının kişisel gereksinimlerini, ihtiyaçlarını ve hizmet beklentilerini en iyi anlayarak karşılamaya çalışalan şirket olarak tanımlar.

Avon Kozmetik üssünde son olarak 350 bilim adamı görev yapmakta ve yılda bine yakın ürün geliştirmektedirler. Burada görev yapan bilim kadınlarından Dr. Uma Santhanam, birçok icada imza attıklarını belirtmektedir.

Avon Kurucusu: David H. McConnell
Kuruluş: ABD - 1886

16
3
2
0
1
1
8
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.