Avrasya Üniversitesi Yurt Ücretleri

Avrasya Üniversitesi Yurt Ücretleri
Avrasya Üniversitesi yurt ücretleri nedir, yurt ücretlerine hangi hizmetler dahil, kahvaltı ve yemek ücretleri fiyatlara dahil midir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Trabzon Merkez ve havaalanına 5 dk. uzaklıkta, 2 ve 3 kişilik oda kapasitelerine sahip yurtlarımızla öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarının karşılanmasına azami gayret göstermektedir.

Ömer Yıldız Yerleşkesinde 10 blok halinde toplamda 400 kişi kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurtlarında hizmet sunmaktadır.

Yurtlar deniz manzaralıdır. Yeşil ile mavinin buluştuğu tesislerde restoran, fitness, sauna, kuaför, kafeteryalar mevcuttur. Öğrencilerin, ders başarılarını yüksek seviyede tutmaları amacına yönelik olarak etüt salonu, internet imkânı bulunmaktadır. Bunun yanında, uydu yayınıyla dünya kanallarını seyredebilme imkânı da sunulmaktadır.

Yurtlarda kalan öğrenciler için çeşitli oryantasyon programları düzenlenmektedir. Öğrencinin memnuniyetini ölçen anketler yapılmakta olup öğrencilerin ders dışı vakitlerini daha iyi değerlendirebilmeleri için çeşitli geziler, sportif ve kültürel etkinlikler organize edilmektedir.

Fiyatlar ile ilgili bilgi şu ana kadar paylaşılmadı. Fiyatlar açıklanırsa sitemize eklenecektir.

Detaylı bilgiye üniversitenin sitesinden ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.