Aynaya baktığınızda kendinizi nasıl görürsünüz

Aynaya baktığınızda kendinizi nasıl görürsünüz
Aynaya baktığınızda kendinizi nasıl görürsünüz, günlük yaşamda aynaları nerelerde ve hangi amaçlar için kullanırsınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

1. Aynaya baktığınızda kendinizi nasıl görürsünüz?

Cevap: İnsanların kendini aynada olduğundan 3 ya da 7 (tam hatırlayamadım) kat daha güzel gördüğüyle ilgili bir bilgi vardı. Aynadaki görüntünün güzel/yakışıklı göstermesinin nedeni, bireylerin o görüntüye alışmış olmasıdır. Fotoğraftaki görüntü ile aynadaki görüntü terstir, insanlar bizi fotoğraftaki gibi görür ama biz aynadaki halimize alıştığımız için fotoğrafta kendimizi aynada olduğu kadar çekici bulmayabiliriz.

2. Günlük yaşamda aynaları nerelerde ve hangi amaçlar için kullanırsınız?

Cevap:Araba (motorlu taşıtların hepsi dahildir), tuvalet, asansör, banyo, giyim mağazaları, kuaförler, avize dükkanları, motosiklet, bisiklet ve daha fazla seçenek örnek olarak verilebilir.

Kaynak:Eğitim Sistem

11
14
6
4
4
3
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.