Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir, sözü size ne ifade ediyor

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir, sözü size ne ifade ediyor
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir, sözü size ne ifade ediyor, günlük hayatınızda bu sözü doğrulayacak bir durumla karşılaşıyor musunuz? Tartışınız.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir (Mevlâna Celâleddîn-i Rumi) özü size ne ifade ediyor, günlük hayatınızda bu sözü doğrulayacak bir durumla karşılaşıyor musunuz?

Bu söz demek istiyor ki ırklar tenler Milletler farklı olsa bile insanlar anlaşabilir. Aynı hisleri taşıyabilir. Aynı duyguları yaşayabilir. Mesela çok uzak bir ülkede yaşayan çocuk da aile sevgisine muhtaçtır Türkiye’ de yaşayan bir çocuk da. Bu çocukların aynı duyguyu paylaşması buna örnektir

Kaynak:Eğitim Sistem

272
427
184
118
55
57
582
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum