Ayşen Gürcan kimdir, nereli, ne iş yapar? Yeni Aile Bakanı Ayşen Gürcan

Ayşen Gürcan kimdir, nereli, ne iş yapar? Yeni Aile Bakanı Ayşen Gürcan
Ayşen Gürcan kimdir? Ayşen Gürcan yeni oluşan kabinenin Aile ve Sosyal Politakalar Bakanlığı'na getirilen isim oldu. Ayşen Gürcan Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı oldu. Ayşen Gürcan 'ın mesleği nedir?

Ayşen Gürcan kimdir? Seçim hükümeti az önce açıklandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni kabineyi çok hızlı bir şekilde açıkladı ve yorum yapmadan hayırlı olsun diyerek ayrıldı. 

Başbakan Davutoğlu, yeni Bakanlar Kurulu üyelerini açıkladı. Geçici Bakanlar Kurulu'nda en çok dikkat çeken isim İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşen Gürcan oldu

İLK BAŞÖRTÜLÜ BAKANI OLDU

Gürcan, geçici seçim hükümetinin ilk başörtülü kadın bakanı oldu. Akademisyen Ayşen Gürcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı görevine getirildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.