Bakan Avcı: 'SBS'de tereddüde mahal yok'

Bakan Avcı: 'SBS'de tereddüde mahal yok'
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın 2013 SBS'nin iptal edilmesi ve tercihlerle ilgili süreçte yürütmenin durdurulması talebiyle dava açmasıyla ilgili olarak, "Sorun 24 saat içerisinde çözümlendi.

Orada bir sorun bizce yok. Madem böyle bir başvuru var, onun sonucunu bekleyelim. Ama tereddüde mahal yok" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, çeşitli incelemelerde bulunup, temel atma törenlerine katılmak üzere Orman Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle Sinop'a geldi. Sinop Şehir Stadı'na gelen helikopterden inen Bakan Avcı'yı, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri karşıladı. Bakan Avcı, kendisine çiçek veren iki öğrenciyle de fotoğraf çektirdi.

 Buradaki karşılamanın ardından Bakan Avcı, Vali Köşger'i makamında ziyaret etti. Sinop'un eğitimdeki durumuyla ilgili kendisine brifing verildi. Bakan Avcı ziyaret sonunda Sinop'un eğitimdeki durumu ve turizm potansiyeliyle ilgili açıklamalarda bulunup basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın 2013 SBS'nin iptal edilmesi ve tercihlerle ilgili süreçte yürütmenin durdurulması talebiyle İdare Mahkemesi'ne dava açmasını hatırlatması üzerine Bakan Avcı, "SBS ile ilgili sorun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 24 saat içerisinde çözümlendi. Dolayısıyla orada bir sorun bizce yok. Madem böyle bir başvuru var onun sonucunu bekleyelim. Ama tereddüde mahal yok. Orada bir sorun yok" diye konuştu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.