Bankalar 30 Ağustos'ta açık mı

Bankalar 30 Ağustos'ta açık mı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bankaların açık mı kapalı mı olduğunu öğrenecek olan vatandaşlar, bu duruma göre planlarına yön verecek. Peki, Bankalar açık mı olacak? İşte detaylar

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle, bankacılık işleri olan vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de banka şubelerinin 30 Ağustos'ta çalışıp çalışmadığı oldu. '30 Ağustos'ta bankalar açık mı?' sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, konu hakkında bilgi edinmek adına internette araştırma yapıyor. Peki, bankalar 30 Ağustos'ta açık mı? Bankalar 30 Ağustos'ta çalışıyor mu?

30 Ağustos Salı günü, her yıl da olduğu gibi bu sene de coşkuyla kutlanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda tüm bankalar kapalı olacak ve hizmet vermeyecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle, banka şubelerinin tamamı o gün kapalı olacak. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan EFT işlemleri ise bir sonraki mesai gününde işleme alınacak. Dolayısıyla hesap işlemleri ve ödemelerin aktarılması, 31 Ağustos Çarşamba günü saat 08.00 itibariyle gerçekleştirilebilecek. Bu nedenle 30 Ağustos'ta internet şubesi ve ATM'ler dışında bankacılık işlemleri gerçekleştirilemeyecek.

Not: 30 Ağustos Zafer Bayramı Resmi Tatil’dir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.