Başbakanlık VGM Burs Ücreti Ne Kadar? Kaç Para Veriyor?

Başbakanlık VGM Burs Ücreti Ne Kadar? Kaç Para Veriyor?
Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Bursu için 2015 – 2016 öğretim döneminde Ortaöğrenim bursu almaya hak kazanan öğrencilere her eğitim dönemi boyunca

9 ay (Eylül, Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs) süreyle 60,00 TLyükseköğrenim bursu almaya hak kazanan öğrencilere ise her eğitim öğretim dönemi boyunca 8 ay (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs) süreyle 200,00 TL karşılıksız burs verilecektir. 2015 – 2016 öğretim dönemi için şu an açık olan yükseköğrenim burs kontenjanı 1.154’dür.

Burs verilecek öğrenci sayısını, ödenecek burs miktarını, yıllık artış oranını ve ödeme zamanını belirlemeye Genel Müdürlük yetkilidir.

Burs almaya hak kazanan öğrenciye, öğrencilik halinin devam etmesi ve burs almaya engel bir durumun olmaması koşuluyla öğrenim gördüğü okulun normal öğrenim süresince burs verilir.

Aynı aileden sadece bir öğrenciye burs verilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.