Başkalarına yardım ettiğinizde neler hissedersiniz

Başkalarına yardım ettiğinizde neler hissedersiniz
Başkalarına yardım ettiğinizde neler hissedersiniz, duygu ve düşüncelerinizi sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Başkalarına yardım ettiğinizde neler hissedersiniz? Duygu ve düşüncelerinizi sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Başkalarına yardım etmek, insanı mutlu eder ve insanlar arasındaki dayanışmayı güçlendirir. Yardım ettiğimizde içsel bir tatmin duyarız ve bu deneyimi paylaşmak, başkalarıyla birlikte daha iyi bir dünya yaratma isteğimizi artırır. Dayanışma, yardımlaşma ve empati gibi değerleri öğrenmek ve yaşatmak için bu tür deneyimleri sınıfta arkadaşlarımla paylaşmak istediğimi söyleyebilirim.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.