Benden nasıl görüyorsanız siz de namazı öyle kılın

Benden nasıl görüyorsanız siz de namazı öyle kılın
Benden nasıl görüyorsanız siz de namazı öyle kılın. Peygamberimizin (s.a.v.) hayatını öğrenmenin ibadetleri yerine getirmedeki önemi hakkında görüşlerinizi paylaşınız.

FİKRİNİ SÖYLE

“Benden nasıl görüyorsanız siz de namazı öyle kılın.” (Buhârî, Ezan, 18.)
Yukarıdaki hadis-i şeriften yola çıkarak Peygamberimizin(s.a.v.) hayatını öğrenmenin ibadetleri yerine getirmedeki önemi hakkında görüşlerinizi paylaşınız.

Peygamber efendimizin nasıl namaz kıldığı ile ilgili bir çok yazı ve hadisler var dır onun takip edip onun gibi namaz kılmak tabiki en doğru şekilde yapılan ibadeti anlatmaktadır.

Fikrini Söyle: Peygamber Efendimizin hayatı sırasında yaşadığı zorluklar ve çeşitli durumlar karşısında ibadetlerini yerine getirmekten asla vazgeçmemesinin bize ilham ve güç kaynağı olacağını, sorunlara getirdiği çözümlerin bize yol göstereceği açıktır.

209
348
26
112
99
432
309
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum