Beykent Üniversitesi kayıt belgeleri

Beykent Üniversitesi kayıt belgeleri
2020-2021 Beykent Üniversitesi kayıt belgeler neler, kayıt tarihleri ne zaman başlıyor detaylar haberimizde...

2020 - 2021 Eğitim - Öğretim Yılı öğrenci kayıt işlemleri, 31 Ağustos - 6 Eylül 2020 tarihleri arasında Ayazağa - Maslak, Beylikdüzü ve Hadımköy Yerleşkelerinde gerçekleştirilecektir. E-Kayıt işlemleri 29 Ağustos - 6 Eylül 2020 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

ELEKTRONİK KAYIT (E-KAYIT)

Beykent Üniversitesine 2020 - 2021 Eğitim - Öğretim yılında kayıt hakkı kazanan adaylar 29 Ağustos - 6 Eylül 2020 tarihlerinde E-Devlet şifreleri* ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemlerini yapabilirler.

Kayıt İşlemleri için istenen belgeler

  1. ÖSYM Sonuç belgesi çıktısı.
  2. Web Ön Kayıt Bilgi Formu: Kayıt işlemi için yerleşkelerimize şahsen gelmeden önce https://obs.beykentedu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_kayit_op.aspx adresinde yer alan web ön kayıt bilgi formunun eksiksiz doldurulması ve kayıt sırasında imzalı çıktısının teslim edilmesi gerekmektedir. Sisteme ilk giriş şifreniz T.C. kimlik numaranızın ilk beş karakteri olarak belirlenmiştir.
  3. Kesin kayıt için diploma aslı gerekmektedir. Diplomanız hazırlanmamış ise resmi onaylı ve yeni tarihli mezuniyet belgesi ile kayıt yaptırabilirsiniz. Liseden henüz mezun olunmamış ise, durumunuzu gösterir resmi onaylı bir belge getirmelisiniz.
  4. T.C. kimlik kartı ön ve arka yüzünün fotokopisi.
  5. KVKK Aydınlatma metni (Kayıt esnasında evraklarınızı teslim ederken Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından verilecektir)
  6. Askerlik çağındaki öğrenci adaylarının; ilgili askerlik şubesinden alacakları, tecilli olduklarını gösterir belge. (Bu belge 1999 yılı ve sonrası doğumlulardan istenmez.) Askerliğini yapmış öğrencilerin “Terhis Belgesi”, askerlik görevinden muaf olanların ise “Muafiyet Belgesi”nin aslı ve fotokopisini getirmeleri gerekmektedir.
  7. İntibak ve muafiyet için varsa daha önce bir yükseköğretim kurumundan alınan ve başarılan dersleri gösteren transkript ile ders içeriklerini gösterir belge. Ders muafiyeti ve intibak işlemlerinin yapılabilmesi için belgelerin kayıt sırasında mutlaka intibak masasına teslim edilmesi gerekmektedir. 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Dönemi başladıktan sonra iletilen muafiyet ve intibak talepleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
Beykent Üniversitesi kayıt belgeleri ile ilgili detaylı bilgilere üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
2
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.