Bezmialem Vakıf Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir

Bezmialem Vakıf Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir
Bezmialem Vakıf Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir, Bezmialem Vakıf Üniversitesinde tercih indirimi var mı bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bezmiâlem'de Burslar ve İndirimler

ÖSYM Bursları

%100 Ösym Bursu: Ösym kılavuzu’nda %100 burslu olarak belirtilen programlardan birini tercih ederek Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’ne yerleştirilen öğrencilere sağlanan karşılıksız burstur. Bu bursa hak kazanan öğrencilerden eğitim ücreti alınmaz.

%50 Ösym İndirimi: Ösym kılavuzu’nda %50 indirimli olarak belirtilen programlardan birini tercih ederek Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’ne yerleştirilen öğrencilere sağlanan karşılıksız burstur. Bu bursa hak kazanan öğrencilerin eğitim ücretlerinden %50 indirim uygulanır.

* ÖSYM bursları/ indirimleri eğitim sürecindeki başarı düzeyinden bağımsız olarak, normal eğitim-öğretim süresince kesintisiz devam eder.

Derece Bursları

Tam Burslu yerleşerek kayıt yaptıran öğrencilere, sağlanan imkânlara ek olarak derslere kaydolduğu yıl itibari ile eğitim-öğretim süresince geçerli olmak üzere, ilgili programın puan/türüne göre belirtilen dereceleri sağlayanlara aşağıdaki olanaklardan biri sağlanır.
*(Ek yerleştirme ile kayıt olanlar hariç)

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde, üniversiteye ilk girişte sunulan yerleşme bursları dışında aşağıda belirtilen indirim ve destek bursları verilmektedir.
Yerleştirildiği puan türünden;

  • Türkiye genelinde ilk 100 öğrenci içinde yer alanlara 9 ay süre için aylık 4.000-TL nakit ödeme,
  • Türkiye genelinde 101-500 öğrenci içinde yer alanlara 9 ay süre için aylık 3.000-TL nakit ödeme,
  • Türkiye genelinde 501-1000 öğrenci içinde yer alanlara 9 ay süre içim aylık 1.500-TL nakit ödeme,
  • Türkiye genelinde 1001-2000 öğrenci içinde yer alanlara 9 ay süre için aylık 1.000-TL nakit ödeme.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde, üniversiteye ilk girişte sunulan yerleşme bursları dışında aşağıda belirtilen indirim ve destek bursları verilmektedir.

İlk Tercih İndirimi
Ücretli programlara birinci tercihinden yerleştirilenlere ödeyeceği ücret üzerinden %10 oranında öğretim ücreti indirimini kapsar. Ayrıca; ilk tercihinden itibaren birbiri peşi sıra Üniversitemiz programlarını tercih edip bu tercihlerinden herhangi birine yerleşen öğrenciye %10 “İlk Tercih” İndirimi uygulanacaktır.

Kardeş İndirimi
Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Fakülte/Programlarında öğrenim görmekte olan her bir kardeşe ödeyeceği ücret üzerinden %10’u oranında indirimi kapsar.

Peşin Ödeme İndirimi

Öğretim ücretinin tamamını akademik yılın başında ödeyenlere ödeyeceği ücret üzerinden %5 indirim yapılır.

Detaylar için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.