Bilardo toplarına isteka ile yapılan her vuruş topun masa üzerindeki cebe girmesini sağlamadığı gibi tepkimeye giren molekülleri

Bilardo toplarına isteka ile yapılan her vuruş topun masa üzerindeki cebe girmesini sağlamadığı gibi tepkimeye giren molekülleri
Bilardo toplarına isteka ile yapılan her vuruş topun masa üzerindeki cebe girmesini sağlamadığı gibi tepkimeye giren moleküllerin çarpışması da her zaman ürün oluşturmaz, bunun nedeni ne olabilir detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Bilardo toplarına isteka ile yapılan her vuruş topun masa üzerindeki cebe girmesini sağlamadığı gibi tepkimeye giren moleküllerin çarpışması da her zaman ürün oluşturmaz. Bunun nedeni ne olabilir?

Ödev cevabı kısaca : Moleküller arasındaki çarpışmaların etkili enerjisinin ve doğru açısının olmaması, istenilen sonuçların gerçekleşmemesine neden olabilir. Bu durum, bilardo toplarına yapılan her vuruşun hedeflenen sonucu elde etmemesine veya tepkimeye giren moleküllerin her zaman ürün oluşturmamasına sebep olabilir.

1
0
1
0
1
1
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.