Bilfen Yayınları Etkinlik Cevap Anahtarı

Bilfen Yayınları Etkinlik Cevap Anahtarı
Bu yazımızda sizlere Bilfen Yayınları Etkinlik Cevap Anahtarına ulaşmanın adresini gösrereceğiz.

Bilfen Yayınları Etkinlik Cevaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Cevaplara ulaşmak için tıklayınız

Bilfen Okulları, Türk Millî Eğitiminin öncü ve örnek kuruluşu olarak birikimini ve başarısını Türkiye genelindeki öğrencilerle paylaşmak arzusuyla Bilfen Okullarının deneyimli ve alanında yetkin güçlü öğretim kadrosuyla, 2010 yılının Ocak ayında eğitim yayıncılığı alanında çalışmalarına Bilfen Yayıncılık adıyla başladı. Bilfen Yayıncılık’ın temel hedefi, ülkemizin geleceği olan çocuklar ve gençler için eğitim yayıncılığı alanındaki ihtiyaçları ve eksikleri gözönünde bulundurarak, alana katkı sağlamaktır.

Bu hedef doğrultusunda kurulduğu günden bugüne Bilfen yayıncılık tarafından Türkiye’nin tüm bölgelerindeki öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaçları tespit edilmekte ve ön hazırlık çalışmalarından elde edilen veriler doğrultusunda yayınlarımız hazırlık sürecine girmektedir.
Yayınlarımızın hazırlık aşamasında yine alanlarında tecrübeli eğitmenler, tasarımcılar, grafikerler ve ressamlarla çalışılmaktadır. Yayınlarımız Bilfen Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve 2010 yılının en iyi matbaası seçilen Bilnet Matbaacılık tarafından en son teknolojiler kullanılarak basılmakta ve öğrencilerin beğenisine sunulmaktadır.

İlgili Haberler
2531
3441
467
669
581
687
8039
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
23 Yorum