Bilge, neden en çok terzisini sevmektedir

Bilge, neden en çok terzisini sevmektedir
Bilge, neden en çok terzisini sevmektedir, terziyi diğer insanlardan ayıran davranış biçiminedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bilgeye “Bu dünyada en çok kimi seversiniz?” diye sorarlar. O da “Terzimi” diye cevap verir. “Neden?” denince bilgenin cevabı, “Her gittiğimde ölçümü yeniden alır ve beni öyle değerlendirir. Diğer insanlar ise ilk kez gördüklerinde bir kez karar verirler ve beni her zaman öyle değerlendirirler.” olur.

Bilge, neden en çok terzisini sevmektedir? Terziyi diğer insanlardan ayıran davranış biçimi nedir? Yazınız.

Bilge, neden en çok terzisini sevmektedir?

Bilgenin en çok terzisini sevme nedeni; terzisinin her seferinde kendisine ön yargısız bir şekilde yaklaştığından ötürüdür. Bilge diğer kişilerin kendisine karşı her zaman ön yargı ile yaklaştığını düşünmektedir. Bu nedenle de terzisinin önemini anlatmıştır.

Terziyi diğer insanlardan ayıran davranış biçimi nedir?

Terziyi diğer insanlardan ayıran davranış biçimi, ön yargıdır. Terzi insanlara her zaman ön yargısız yaklaşan birisidir. Diğer insanlar ise insanlara karşı ilk gördüklerinde karar veren ön yargılı kişilerdir.

Ön yargı kelime anlamı olarak; herhangi bir şeyi iyi bir şekilde bilmeden varılmış olan düşünce; önceden verilmiş karar anlamına gelmektedir. Ön yargı son derece yanlış bir davranıştır.

4
3
0
1
3
10
59
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.